Skip to content

Video

Film staat voor het uitbeelden van een verhaal. Video is daarmee het meest krachtige middel om de boodschap over te brengen. Wat je vraag of probleem ook is, ik ga altijd op zoek naar de beste vorm om je boodschap over te brengen. In video, animatie, of misschien wel een combinatie daarvan. 'T kan zelfs ook van grote hoogte als je dat zou willen, ik heb een drone tot mijn beschikking. Van trailer tot bedrijfsfilm, ik weet precies hoe je een doeltreffende video produceert waarin jouw verhaal vertelt wordt, waarmee je jouw vraag kunt beantwoorden of je probleem opgelost wordt.

Concept.

Ik luister naar je wensen en zet jouw idee of jouw vraag om in een concept. Hoe gaan we je video insteken, wat voor een soort video wordt het of is video misschien niet de juist oplossing voor jou? Je krijgt altijd een uitgebreid en eerlijk advies.

Uitvoering.

Na dat we samen een passend concept hebben bedacht ga ik voor je aan de slag. Afhankelijk van jouw wensen plannen we een draaidag en maak ik van de papieren schetsen bewegend beeld!

Montage/vormgeving.

Zodra we alle beelden hebben zet ik alles in elkaar. Een kek muziekje of een gelikte voiceover eronder? Geen probleem! Natuurlijk zorg ik ervoor dat de branding van jouw bedrijf, stichting of productie in de beelden terugkomt.

HaarenVIDEO

Gemeente Haaren

Afscheidsfilm tbv de herindeling van de Gemeente Haaren

Bekijk meer
SKC_Video

Mario bezoekt...

Camera en montage vlogs Sugar Kids Club

Bekijk meer
72331055_1423724877776103_7583748665081069568_o

Bonte Carlo (DJ)

Aftermovie, videoclip en fotografie

Bekijk meer
021219 SV Website - 07

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een verhaal vertellen, een probleem oplossen of een vraag beantwoorden met een visuele productie is het mooiste dat er is. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de mediawereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk geleerd en blijf daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief, kan ik tegen een stootje en ik hou van een goeie grap, af en toe. Ik ga graag de uitdaging aan om een mooi visueel product te maken voor jouw bedrijf of merk!