Overal te
zien

Ontdek de kracht van onze webinars, livestreams en streams! Dit is dé manier om in contact te komen met experts, je kennis te verbreden en deel te nemen aan inspirerende sessies, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Stream daarom live je content rechtstreeks bij je klant de huiskamer in. Met mijn mobiele studio set, die niet groter is dan een koffer, kan ik overal waar je wilt live gaan. Onze webinars zijn perfect voor iedereen die graag bijleert en nieuwe inzichten wil opdoen. Elke livestream is ontworpen om jou te boeien en te informeren, met presentaties van topkwaliteit en de mogelijkheid om live vragen te stellen. Mis ook onze exclusieve streams niet, waar je in realtime kunt netwerken en waardevolle connecties kunt maken.

Met live streaming video kun je jouw event, bijeenkomst, training of congres dus gewoon door laten gaan. Naast het faciliteren van de live stream kan ik je ook helpen en adviseren met het invullen ervan. Schrijf je nu in voor een van onze aankomende webinars en ervaar zelf het gemak en de flexibiliteit van online leren. Met onze livestreams en streams zit je altijd op de eerste rij, ongeacht waar je bent. Wacht niet langer en stream mee naar een wereld van eindeloze mogelijkheden

BEREIK JE KLANTEN VIA LIVESTREAMING!

Live video is de meest effectieve vorm van content op sociale media. Platforms zoals Facebook en YouTube promoten live video’s actief en geven je volgers een melding wanneer je live gaat. In samenwerking met de webinar studio van CAMCRW in Poppel, nabij Tilburg, kan ik jouw livestream gelijktijdig naar meerdere sociale kanalen sturen. Bovendien is het mogelijk om de livestream in een afgeschermde omgeving te tonen, zodat je volledige controle hebt over wie er toegang krijgtLive video is de meest effectieve vorm van content op sociale media. Platforms zoals Facebook en YouTube promoten live video’s actief en geven je volgers een melding wanneer je live gaat. Ik kan jouw livestream gelijktijdig naar meerdere sociale kanalen sturen. Bovendien is het mogelijk om de livestream in een afgeschermde omgeving te tonen, zodat je volledige controle hebt over wie er toegang krijgt.