Ik ben Sander Verhoeven​

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een verhaal vertellen, een probleem oplossen of een vraag beantwoorden met een visueel productie is het mooiste dat er is. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de mediawereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk geleerd en blijf daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief, kan ik tegen een stootje en ik hou van een goeie grap, af en toe. Ik ga graag de uitdaging aan om een mooi visueel product te maken voor je bedrijf of merk!

25 Maart 1990

Geboren in Goirle, alleen omdat daar het kraamhotel zat! Voor de rest ben ik een volbloed Tilburger!

Opleiding

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Mediavormgeving gedaan. Hierbij heb ik geleerd hoe je een concept bedenkt en uitwerkt. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan in het vak.

Software

Het liefst werk ik met Adobe, Photoshop, Illustrator, Premiere pro en After Effects. Daarnaast kan ik ook goed overweg met Avid Media Composer en heb ik een goede kennis van HTML, CSS en WordPress.

Sander maakt prachtige foto's en denkt erg prettig mee over het doel van de foto's die hij maakt. Naast mooie foto's ook erg prettige communicatie en samenwerking.
Patrick Kokx
Tilburg Entertainment
Wij zijn erg tevreden over de snelle service van Sander. Kwaliteit en goed advies voor een faire prijs. Het grootste voordeel is dat hij meerdere disciplines in huis heeft (website, foto en video)
Ron Peters
Sixpak BV
Sander is een fijn persoon om mee te werken. Hij snapt snel wat we bedoelen en nodig hebben en komt zelf ook vaak met creatieve suggesties. We werken graag met hem samen. Niet alleen vanuit de SugarKidsClub, maar ook andere afdelingen van Diabetesvereniging Nederland.
Ilja Werner
Diabetes Vereniging Nederland
Stichting Vier het Leven

Stichting 4 Het Leven

Portretten vrijwilligers Stichting 4 Het Leven

Bekijk meer
SKC_Video

Mario bezoekt...

Camera en montage vlogs Sugar Kids Club

Bekijk meer
72331055_1423724877776103_7583748665081069568_o

Bonte Carlo (DJ)

Aftermovie, videoclip en fotografie

Bekijk meer