banner video foto website's

Stichting 4 Het Leven- Fotografie

Om ouderen van cultuur te kunnen laten genieten organiseert Stichting 4 het Leven uitstapjes door het hele land. In het jaar van de vrijwilliger hebben zij op sociale media hun vrijwilligers in het zonnetje gezet. Door middel van portretfoto’s en reportagefotografie zorgde ik ervoor dat de vrijwilligers stuk voor stuk een gezicht kregen.

#fotografie #photoshop #portret #reportage #oplocatie

Portret foto
Portret fotografie

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!