banner video foto website's

Livestream – video streamen

Je online event streamen

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. We zitten massaal thuis. Juist in deze lastige tijd is het belangrijk dat je zichtbaar blijft voor jou publiek. Stream daarom live je content rechtstreeks bij je klant de huiskamer is. Met mijn mobiele studio set, die niet groter is dan een koffer, kan ik overal waar je wilt live gaan. Met live streaming video kun je jouw event, bijeenkomst, training of congres dus gewoon door laten gaan. Naast het faciliteren van de live stream kan ik je ook helpen en adviseren met het invullen ervan.

Inhoud

Naast dat ik precies weet hoe je technisch een livestream opzet help ik je ook met het bepalen van de inhoud. Eventueel kan ik ook een cameratraining verzorgen om je boodschap nog beter over te brengen.

Mobiel en compact

Mijn livestream set past in een koffer(tje). Dit betekend dat ik op elke locatie wel een plekje vind om de livestream set op te bouwen. De gehele set is uit te breiden en volledig naar jouw wens in te richten.

Kosten

Ik ben graag transparant over wat ik bied en wat dat kost. Je hebt al een livestream op locatie voor jouw event of webinair vanaf € 350,-

Live stream live video streamen live event beurs online facebook youtube google twitch corona live op locatie livestream live filmen theater registraties goedkoop

Bereik je klanten via livestreaming!

Live video werkt beter dan welke andere vorm van inhoud op sociale media dan ook.
Facebook en YouTube promoten live video’s en sturen een seintje naar je volgers wanneer je live gaat.
Ik kan je livestream naar meerdere (social) kanalen tegelijk sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om
de livestream in een afgeschermde omgeving te tonen. Zo houd je zelf controle over wie er mee mag kijken.

021219 SV Website - 07

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een verhaal vertellen, een probleem oplossen of een vraag beantwoorden met een visuele productie is het mooiste dat er is. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de mediawereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk geleerd en blijf daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief, kan ik tegen een stootje en ik hou van een goeie grap, af en toe. Ik ga graag de uitdaging aan om een mooi visueel product te maken voor jouw bedrijf of merk!

reclame reclamebureau corporate bedrijven media bureau video foto website fotografie fotograaf videograaf cameraman website bouwer seo one page pagina webpagina