banner video foto website's

Werkwijze

Lekker duidelijk communiceren, ik houd er van. Daarom vertel ik je graag van tevoren hoe ik te werk ga. Maar natuurlijk ben ik veel nieuwsgieriger naar jouw werkwijze.

Koffie.

Alles begint met een goede kop koffie. Graag kom ik die bij jou proeven, zodat ik meteen kan zien wat voor een onderneming je hebt. We overleggen over je vragen en wat daar de mogelijkheden voor zijn.

Offerte.

Ik maak een scherpe offerte. In een begeleidend mailtje zal ik je uitleggen wat alles betekent en waar ik nog vragen over heb. Meestal krijg je dan ook een plan met wat mijn ideeën zijn en hoe ik ze uit wil gaan voeren.

Begin.

Nadat jij mijn offerte hebt goedgekeurd ga ik beginnen. Dit heeft wel wat tijd nodig want goed werk kost nou eenmaal tijd. Natuurlijk houd ik je op de hoogte en laat je, zodra het kan, het een en ander zien.

Correctie.

Hoe goed onze afspraken ook zijn, uiteindelijk moet jij als klant natuurlijk helemaal tevreden zijn en dat betekent soms wat aanpassingen. Daarom spreken we van tevoren het aantal correcties af, wel zo duidelijk.

Finishing touch.

Als ik helemaal klaar ben lever ik de productie bij je aan. Doorgaans gebeurt dat digitaal, via bijvoorbeeld WeTransfer. Indien we anders overeen zijn gekomen kan ik het materiaal ook op USB stick of DVD zetten. VHS is helaas niet meer mogelijk.

Factuur.

Nadat ik mijn werk heb opgeleverd stuur ik je mijn factuur. Dit bedrag hebben we samen afgesproken en stond op de offerte, je weet dus altijd waar je aan toe bent. Mocht je toch nog vragen hebben, dan mag je me uiteraard altijd bellen!

021219 SV Website - 07

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een verhaal vertellen, een probleem oplossen of een vraag beantwoorden met een visuele productie is het mooiste dat er is. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de mediawereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk geleerd en blijf daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief, kan ik tegen een stootje en ik hou van een goeie grap, af en toe. Ik ga graag de uitdaging aan om een mooi visueel product te maken voor jouw bedrijf of merk!