banner video foto website's

Website tilburg

Website in Tilburg nodig? Zoek dan niet verder!

Waar je vroeger het telefoonboek pakte om een bedrijf te zoeken voor die ene klus, pak je nu al snel je telefoon of laptop. Het internet is overal en daarom is het dan ook erg belangrijk om vindbaar te zijn als bedrijf. Een website is niet alleen je online visitekaartje. Ook is het vaak de eerste mogelijkheid voor potentiële klanten om contact met je op te nemen. Het is dus enorm van belang dat je website een verlengstuk van je bedrijf is! De klant moet een goede indruk krijgen van de sfeer van jouw bedrijf. Visueel moet je website aansluiten bij je huidige huisstijl. Daarnaast moet het bezoekers uitnodigen om verder te kijken dan alleen de homepagina. Bovendien is het doel dat je in contact komt met je bezoekers, of dat je bezoekers contact met jou willen maken.

Wat ik voor je kan betekenen bij het maken van je website in Tilburg

Ik help je graag bij het maken van je website. Daarnaast kan ik je adviseren over de inhoud en het uiterlijk van je website. Ik bouw de door jouw gewilde website naar jouw wensen in WordPress. Vervolgens zorg ik ervoor dat het op het wereldwijde web komt te staan. Als je wil, kan je zelf de teksten voor je website schrijven. Echter, deze zijn misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk van de website. Door goede websiteteksten waarin gebruik wordt gemaakt van SEO kan je er namelijk voor zorgen dat jouw website sneller gevonden wordt. Als je het schrijven van deze teksten liever uitbesteed, dan kan ik door mijn netwerk aan partners altijd wel iemand vinden die je daarbij kan helpen. Ik kan zelf meer voor jou betekenen bij het design van de website zelf. Een goede website begint bij een goed ontwerp. Ik luister naar je wensen en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarna maak ik een ontwerp, waar jij nog je mening over kunt geven.

Online zichtbaarheid en veiligheid van je website

Ik bouw een website online, waardoor je kan zien hoe het eruit ziet in je browser of op je telefoon. Ook kun je de functionaliteit van de website ervaren. Natuurlijk zorg ik dat je website goed vindbaar is op Google. Zodra we alle wijzigingen en oneffenheden hebben gladgestreken gaan we live! Nu je nieuwe site online staat wil je natuurlijk weten wat het doet met de bezoekersaantallen. Daar heb ik onderhoudsoplossingen voor. Voor een vast bedrag per maand zorg ik ervoor dat je website up-to-date én veilig blijft! Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel, omdat hackers, virussen en ongenode gasten op de loer liggen. Zij proberen hier geld aan te verdienen, alleen maar door jouw website plat te leggen. Hierdoor kan schade worden aangebracht aan jouw bedrijf en aan je portemonnee. Ik help je graag om dit te voorkomen! Dit doe ik door je website maandelijks te back-uppen, WordPress en plugins te updaten, te monitoren op bezoeken en door af en toe een tekst of beeldwijziging door te voeren. Ik onderhoud je website, zodat jij je bedrijf kunt onderhouden. Hiervoor kun je kiezen uit een van de drie pakketten. Als je geïnteresseerd bent, kun je altijd contact opnemen. Ook als je een video of fotograaf in Tilburg nodig hebt voor beeldmateriaal voor je bedrijf, kan ik je hiermee helpen. Foto’s en video’s zijn cruciaal voor het vullen van een website!