banner video foto website's

Websites

Ben jij al online zichtbaar?

Waar je vroeger het telefoonboek pakte om een bedrijf te zoeken voor die ene klus pak je nu al snel je telefoon of laptop. Het internet is overal. Het is daarom ook belangrijk om vindbaar te zijn als bedrijf. Een website is niet alleen je online visitekaartje maar ook vaak de eerste mogelijkheid voor potentiële klanten om contact met je op te nemen. 

Je website moet dus een verlengstuk zijn van je bedrijf!

Visueel moet deze aansluiten bij je huidige huisstijl en uitnodigen om verder te kijken dan de homepagina.
Daarnaast is het doel natuurlijk dat je in contact komt met je bezoekers. 

Ik help je graag bij het maken van je website, adviseer je over de inhoud en het uiterlijk. Ik bouw deze naar jouw wensen in WordPress en zorg dat het op het wereld wijde web komt te staan.

De teksten voor je website kun je zelf schrijven als je dat wil, maar ze zijn misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk. Het is dus belangrijk om goede teksten te hebben. Door mijn netwerk aan partners vind ik altijd wel iemand die je daarbij kan helpen. 

Ontwerp.

Een goede website begint bij een goed ontwerp. Ik luister naar je wensen en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarna maak ik een ontwerp, samen kijken we naar het geschetste online visitekaartje van je bedrijf.

Online.

Ik bouw een website online. Niet alleen kun je dan zien hoe het eruit ziet in je browser of op je telefoon, maar ook kun je de functionaliteit ervan ervaren. Natuurlijk zorg ik dat je website goed vindbaar is op Google. Zodra we alle wijzigingen en oneffenheden hebben gladgestreken gaan we live!

Onderhoud.

Nu je nieuwe site online staat wil je natuurlijk weten wat het doet met de bezoekersaantallen. Daar heb ik onderhoudsoplossingen voor. Voor een vast bedrag per maand zorg ik ervoor dat je website up-to-date blijft én veilig!

website bouwen website laten maken website builder website bouwen kosten website bouwen met wordpress website bouwen wordpress b website logo website check google website design website domein website designer website editor e website logo website fotografie website footer website fotograaf website hosting website hosten website hosting kosten website inspiration i website hosting website kopen website kosten website laten maken kosten website laten bouwen website laten maken utrecht website maken wordpress website maker website maken kosten website maken voor dummies website ontwerpen website onderhoud website opzetten website portfolio website programmeren website prijzen website templates website te koop website bouwen tiburg website laten maken tilburg website bouwen brabant website laten maken brabant

Is jouw (huidige) website veilig genoeg?

De digitale wereld is net zo hard, dan wel harder, als de gewone wereld. Hackers, virussen, aanvallen en ongenode gasten liggen op de loer. Dat alles om jouw website plat te leggen en er veel geld aan te verdienen. Niet alleen schadelijk voor je portemonnee, maar ook voor je bedrijf. Het is daarom van belang om je website minimaal één keer per maand te updaten en te back-uppen. Ik snap dat je liever ondernemer bent dan website beheerder, dus ik help je graag!

Door je website maandelijks te back-uppen, wordpress en plugins te updaten, te monitoren op bezoeken en af en toe een tekst of beeldwijziging door te voeren blijft je website up-to-date en veilig. Ik onderhoud je website, jij je bedrijf.
Ik heb hiervoor 3 pakketten in de aanbieding. Iets voor jou?

Mocht je er niet helemaal uitkomen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag!

Pakket A

Gewoon veilig!

50/per maand (excl btw)
Maandelijkse update WordPress
Maandelijkse update Plugins
Maandelijkse back-up
Google Analitycs
Monitoring bezoekers
Aanpassen content á 1 uur
SEO / Marketing updates á 1 uur
Dit pakket is per jaar opzegbaar.

Iets voor mij?

Pakket B

Up-to-date!

65/per maand (excl btw)
Maandelijkse update WordPress
Maandelijkse update Plugins
Maandelijkse back-up
Google Analitycs
Aanpassen content á 1 uur
Monitoring bezoekers
SEO / Marketing updates á 1 uur
Dit pakket is per jaar opzegbaar.

Iets voor mij?

Pakket C

Veilig en up-to-date!

80/per maand (excl btw)
Maandelijkse update WordPress
Maandelijkse update Plugins
Maandelijkse back-up
Google Analitycs
Aanpassen content á 1 uur
Monitoring bezoekers
SEO / Marketing updates á 1 uur
Dit pakket is per jaar opzegbaar.

Iets voor mij?
021219 SV Website - 07

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een verhaal vertellen, een probleem oplossen of een vraag beantwoorden met een visuele productie is het mooiste dat er is. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de mediawereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk geleerd en blijf daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief, kan ik tegen een stootje en ik hou van een goeie grap, af en toe. Ik ga graag de uitdaging aan om een mooi visueel product te maken voor jouw bedrijf of merk!

reclame reclamebureau corporate bedrijven media bureau video foto website fotografie fotograaf videograaf cameraman website bouwer seo one page pagina webpagina