banner video foto website's

VOI Advocaten – Website / websiteonderhoud

De website van VOI advocaten heb ik gebouwd, nu beheer ik deze site en bekijk maandelijks hoe het advocatenkantoor ervoor staat op het gebied van SEO (de vindbaarheid van Google).

Ik voer wijzigingen door en bekijk in overleg met de klant waar er winst te behalen is en hoe de website hoger op Google kan komen. Het ontwerp van deze site was in handen van Claire Concept. De fotografie is verzorgd door Beeld Werkt.

#webdesign #website #webbouwer #SEO #Google #wordpress # Updaten

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!