banner video foto website's

Schoonheidssalon Le Blanc – Website/Fotografie

Schoonheidssalon Le Blanc verhuisde naar een nieuwe locatie. Daar paste een nieuwe website en nieuwe foto’s bij. Omdat ik de website eerder heb ontworpen, wist ik precies welke foto’s dat zouden moeten worden: beeld dat de tekst versterkt. Ondertussen onderhoud ik ook de website van Schoonheidssalon Le Blanc.

#fotografie #reportage #website #design #ontwerpen #wordpress #onderhoud

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!