banner video foto website's

Gemeente Loon op Zand – Video

De gemeente Loon op Zand wilde professionelere video-uitingen en dat heb ik samen met Open Deuren voor de gemeente opgepakt en uitgevoerd. Want beter kan het altijd, of het om Kerstboodschappen of het visualiseren van de jaarrekening gaat.  

#cameraman #editor #montage #bedrijfsvideo #overheid

Werken met Sander is werken met iemand die zowel op locatie als in de postproductie snapt voor wie je video bedoeld is. Hij creëert een sfeer waarin alle medewerkers tot hun recht komen en waarin iedereen zichzelf durft te zijn.

Hans van Zeeland / Gemeente Loon op Zand

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!