LIVE SCHOOL MUSICAL

Coronaproof genieten van de groep 8 musical vanuit de woonkamer!

 

Hoge kwaliteit

Door mijn ruime ervaring met het in beeld brengen van musical & theater weet ik wat er nodig is om een mooie registratie van de musical te maken, met beeld van elk kind.

LIVE

Live meekijken vanaf elke locatie waar internet is. Via onze beveiligde website kunnen alleen uw gasten meekijken.

OPNAME

De livestream wordt automatisch opgeslagen en elke kijker ontvangt na afloop een downloadbaar bestand. Leuk om later nog eens terug te kijken!

De eindmusical in beeld

De musical van groep 8 is een echte traditie. Afscheid nemen van de basisschool met een toneelstuk waar leerlingen maanden aan hebben samengewerkt hoort erbij.

Ook al zijn de basisscholen weer open, het is in deze coronatijd moeilijk om de musical op een traditionele manier te laten plaatsvinden. 1.5 meter, mondkapjes, ouders in een risicogroep en natuurlijk de opa’s & oma’s voor wie het soms onmogelijk is om aan het openbaar leven deel te nemen vanwege kwetsbare gezondheid en hoge leeftijd.

 

 

Ik help daarom de hardwerkende docenten van groep 8 en basisscholen graag om de musical in beeld te brengen. 

Door de musical te livestreamen bied ik families de kans om toch de musical te kunnen zien en hun (klein)zoon/(klein)dochter/broer/zus te zien shinen tijdens hun afscheid van basisschool.

Kijk hieronder voor de prijzen per pakketje. Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

Kosten

Ik ben graag transparant over wat ik bied en wat dat kost. Je kunt kiezen uit 2 pakketten: lekker overzichtelijk. Mocht u nog andere wensen hebben, dan is dat altijd bespreekbaar.

Pakket A

350 ,-
Twee vaste camera's
Liveregie
Livestream
Opname

Pakket B

500 ,-
Twee vaste camera's
Cameraman met losse camera
Liveregie
Livestream
Opname

livestream bassisschool musical musical afscheid afscheidsmusical basisschool groep 8 achtstegroepers stream musical opnemen opnamen live registratie registratie Tilburg Goirle Brabant

Neem snel contact met me op om de mogelijkheden te bespreken! 

Ik opereer voornamelijk in Tilburg (en omgeving).