banner video foto website's

Ik Pas – Social Media Video’s

Ik Pas is een organisatie die mensen motiveert om 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken. Voor de “IkPas Battle” maakte ik diverse video’s voor de sociale media van deze organisatie.

#cameraman #editor #montage #socialmedia #campagne

Wat fijn is aan het werken met Sander is dat hij meedenkt over het hele proces, van het idee tot de oplevering van de video. Hij is goed in conceptdenken, geeft je eerlijk advies over wat het beste zou passen bij jouw boodschap en is heel oplossingsgericht.

Sanne de Koning / IkPas

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!