banner video foto website's

Sugar Kids Club – Online video’s

De Sugar Kids Club is de “kinderafdeling” van de Diabetes Vereniging. Al sinds enkele jaren verzorg ik voor de Sugar Kids Club de afleveringen van Mario Bezoekt… Mario gaat hierin op bezoek bij diverse mensen en organisaties die iets met diabetes te maken hebben. Daarnaast maakte ik voor de organisatie gifjes en video’s voor sociale media.

#cameraman #editor #montage #gifjes #socialmedia #video

Gif mario bezoekt

Sander is een fijn persoon om mee te werken. Hij snapt snel wat we bedoelen en nodig hebben en komt zelf ook vaak met creatieve suggesties. We werken graag met hem samen. Niet alleen vanuit de SugarKidsClub, maar ook andere afdelingen van Diabetesvereniging Nederland.

Ilja Werner / Diabetesvereniging Nederland

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!