banner video foto website's

Gemeente Haaren – Documentaire

Vanaf  1 januari 2021 bestaat de gemeente Haaren niet meer. De vier kernen gingen allemaal een andere kant op: naar Oisterwijk, Vught, Boxtel en Tilburg. Samen met Margriet Brandsma maakte ik over deze herindeling de documentaire ‘Bedankt en Houdoe’ waarvoor we twee maanden lang diverse hoofdpersonen volgden.

Hier het resultaat:

#camera #geluid #regie #montage #premierepro

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!