banner video foto website's

Fiji Beauty Experts – Website onderhoud

Als je voor elke kleine wijziging aan je website een factuur krijgt loopt dat snel in de papieren. Voor de website van Fiji Beauty Experts onderhoud ik de website door middel van een onderhoudscontract. Elke maand zorg ik ervoor dat de website wordt geback-upt, blijft draaien en dat de kleine wijzigingen worden doorgevoerd. Binnen 24 uur is de wijziging verwerkt.

#webdesign #webbouwer #Google #SEO #onderhoud

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!