banner video foto website's

CleanAir Mondmaskers – Webshop

Stel je hebt een idee maar niemand om het samen mee uit te werken: dan kun je bij mij aankloppen, zoals ook CleanAir Mondmaskers deed. In de strijd tegen de wegwerpmaatschappij tijdens de coronapandemie besloot deze ondernemer uit Tilburg elektrisch geventileerde mondkapjes te verkopen. Een website met webshop was daarbij onmisbaar. Naast het advies over de webshop heb ik de website gebouwd. De webshop loopt als een trein.

#webdesign #webbouwer #Google #SEO #webshop

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!