banner video foto website's

076 Fietst – Campagne video/fotografie

076 Fietst is een begrip in Breda. Het is een initiatief van de gemeente Breda met als doel inwoners te motiveren om de fiets te pakken, maar ook om de stad fiets-veilig te houden. Voor de campagne We(l)Bellen maakte ik een promovideo en diverse portretfoto’s. Daarnaast verzorgde ik de campagnefoto’s voor op de stoepborden.

#cameraman #editor #montage #campagne #overheid #onlinevideo #fotografie

Ik ben Sander Verhoeven

Ik ben gefascineerd door beeld! Als kind wist ik het zeker; Ik ga bij de televisie werken! Een boodschap of vraag/probleem visueel verwerken vind ik een interessant gegeven. Hoe vertel je je verhaal zonder er al te veel woorden aan “vuil” te maken?

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en snel gaan werken in de media wereld. Alle kennis en kunde over dit vak heb ik in de praktijk
geleerd. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in
mijn vakgebied. Ik ben leergierig, ambitieus en denk in oplossingen. Daarnaast ben ik creatief en kan ik tegen een stootje. Ik wil je graag helpen met de visuele uitdagingen van je bedrijf of merk!